Halloween!!!

Idag så har jag vart till Mikkiz för att hjälpa henne med smink och hår inför maskerad festen som hon skulle på ikväll. Det var relativt roligt, faktiskt. Från början hade hon tänkt sig att klä ut sig i 50-tals kläder, men det slutade med att hon klädde ut sig till en docka. Titta så fin hon blev:)


Efter att hon var klar, kände jag mig lite tråkig. Så då tänkte jag att något måste göras åt det. Om Mikkiz blev söt, blev jag Beetlejuice...



Ha en trevlig helg allihopa och gör inget som jag aldrig skulle göra!

Bättre sent än aldrig....

Idag har jag gjort en häpnandsväckande upptäckt. Jag har funnit korten på min lägenhet, på min mobil och dessutom lyckats få över dem till datorn:) Så nu kan ja me största stolthet visa lite bilder för er på min lilla lya, men jag varnar er redan nu för att det inte är så bra kvalité på bilderna och att jag inte fått iordning i lägenheten riktigt ännu.

Min soffa i mitt "rum", som även används som säng...


Min lilla kokvrå... Det var svårt att lyckas få en bättre bild på detta otroligt lila rum.


Mitt lilla rum knäppt från andra sidan av det.

Det gott folk var min otroligt lilla lya. Jag har dock inte delat med mig av hallen och toaletten, eftersom jag tyckte att det var irrelevant!

Skor!!!!

Jag älskar skor i synnerhet stövlar. Jag kan inte låta bli att titta på stövlar om ja går förbi en skoaffär. Eller så skulle man snarare kunna vända på det, att alla stövlar skriker efter mig så fort jag går förbi. Var in i en affär idag, igen, en kompis skulle köpa skor och jag försvann åt ett helt annat håll. Allt för att få se hur alla diverce stövlar skulle se ut på mig. När jag sedan kom hem igen var jag bara tvungen ut och titta på tradera om de hade några snygga stövlar. Och ja, de hade dem. Titta bara här.



Jag bara äääälskar dem rosa. Tänk dem till lite svarta kläder! Jag tror att jag är kär!
Det enda som saknas nu är pengar, går det att odla sådana?


Vill ha!

Idag följde jag med Mikkiz ner på stan, då hon var på jakt efter kläder till maskeraden som hon ska till på fredag. Jag tror att vi var in på alla affärer som har ett klädesplagg inne på gallerian. När vi var inne på H&M så kunde jag bara inte låta bli att prova ett klädesplagg. Tyckte om klänningen hur mycket som helst. Sitter hur bra som helst. Eller hur?



Kan ni, liksom jag, vilja ägna en hel dag åt att bara gå runt i affärer och prova kläder diverce kläder? Då menar jag inte bara kläder som jag egentligen vill ha, utan även kläder som jag inte ens i mina vildaste fantasier skulle kunna drömma om att prova och ännu mindre skulle jag kunna tänka mig att köpa dem. Som pricken över i, så ska alla utstyrslar även dokumenteras väl med hjälp av en kamera. Det skulle vara en perfekt dag. Dagen skulle ju dock kunnat bli bättre genom att man under den dagen hade ex. antal tusen kronor fritt att spendera på kläder och skor. Nu har jag drömt iväg för mycket, men hoppas att ni i alla fall förstår min tankegång.

För att avsluta detta inlägg så kan jag återkoppla det till mina senaste inlägg. Pengar är inte allt! Men det betyder mycket.

Oj oj oj.

Nog för att jag för nästan 16 timmar sedan kände mig fullkomligt lycklig, så vet jag inte hur jag ska kunna överleva den här dagen. Jag har sovit högst tre timmar i natt. Vad jag har gjort kan man ju fundera länge och väl över, men sanningen är den att jag har legat och vridit och vänt på mig för att komma fram till den bästa sovställningen för min lilla hals. Sen har jag emellanåt gått upp för att ta värktabletter, tagit en och en annan cigarett, tittat lite på facebook samt löst lite korsord.

Det bästa som hände igår var att jag var ut på en kompis blogg och fick mina misstankar bekräftade. Hon är gravid:)

Så för att sammanfatta detta inlägg, jag är fortfarande lycklig, men trött.







Lycka?

Lycka, anser jag kan inte bara bero på det materiella. Lycka kan bero på så många olika saker. Idag känner jag mig relativt lycklig detta trots att jag inte äger en penny, har halsböld. Det som däremot gör mig lycklig just nu, är att jag har någon som jag kan krama gonatt, att jag inte längre bor ihop med en som sänker min självkänsla och att jag har blivit rekommenderad av en arbetsplats att söka en tjänst hos dem, samt att jag har så underbara vänner som gör mig otroligt glad. Förstår inte vad jag skulle göra utan dem. Visst kan även ja anse emellanåt att jag skulle vara lycklig om ja hade pengar så jag kunde unna mig något. Då skulle jag kunna åka å hälsa på mina vänner betydligt oftare. Däremot så har jag full förståelse att de inte har tid eller pengar att komma förbi mig och tror att d har samma förståelse för min situation.

Jag kan i alla fall sammanfatta det så här att jag känner mig otroligt lycklig just nu. Trots att jag vet att lycka är något som inte varar för evigt!


Frustration!!!!

Nu var det så att ja äntligen, skulle ta mig tid att lägga upp kort på min lägenhet, så ni kunde få se min lilla lya. Däremot så kommer inte jag överens med en viss persons dator, så det är med största besvikelse jag meddelar att det inte blir några kort upplagda på min blogg idag, från min lägenhet. Jag ska ägna helgen åt att korrigera detta misstag och förstå hur denna dator tänker. Så till alla er som väntar på att jag ska lägga upp dessa bilder, säger jag "håll tillgodo, för de kommer tids nog".

Ännu en bekännelse jag känner att jag måste göra är att jag medger att jag har varit otroligt kass på att skriva i min blogg på den senaste tiden. All min energi har gått åt till att göra lägenheten så trivsam som möjligt och däremellan har jag lagt ner min energi på att söka jobb. Inget som ännu har givit något resultat men jag bara längtar tills den dagen.

Hittade förresten en otroligt bra låt, i mitt tycke, på min lilla dator nu när ja har packat upp i lägenheten. Jag tycker att den är så fin så jag inte kan låta bli att dela med mig av den.


Härliga söndag!

Idag är det söndag, en dag som i mitt tycke inte alltid är så rolig. Det beror nog framför allt på att det på lördagar kan hända att jag tar mig "ett" glas vin. Detta gjorde jag visserligen igår också, men hoppade upp ur sängen, relativt pigg redan klockan åtta. Sedan dess har vi gjort ett flertal saker, men det som ändå borde vara det bästa är tårtan som vi nyss har tillverkat. Den ser otroligt god ut. Så nu återstår det endast att vänta på lilla Mikkiz, så vi även får provsmaka tårtan. Det kanske bör tilläggas att jag nog kommer äta tårtan med en viss skepsis, detta beror framför allt på blandningen av allt gott som tårtan innehåller. Äppelmos, hasselnöts nougat och vaniljsås. Undra vad tillverkaren tänkte när han beslutade sig för den blandningen? Kanske var det så enkelt att mr tänkte det är gott å det är gott. då måste det ju vara gott ihop.


Som sagt, nu väntar vi endast på Mikkiz, samt att äta någon form av lunch innan tårtan ska in i munnen.

Min nya lägenhet!

De som har läst min blogg tidigare vet att jag flyttade nu i helgen. Så nu bor jag inte längre i Krylbo utan i Avesta. Tyvärr så har alla besöksförbud hos mig just nu, eftersom lägenheten består mest av gångar som är gjorda med hjälp av kartonger och möbler. Tanken är att jag ska hem idag och fixa i ordning lägenheten så att mamma och syrran kan komma och titta in på fredag utan att bli alltför chockade. När det är klart så kommer jag lägga upp bilder på bloggen hur min lilla, lilla, lilla etta ser ut. Är en aning trött så orkar inte skriva mycket mer än så just nu, dessutom är jag inne i ett stim på att söka jobb. Måste säga att jag är riktigt imponerad över mig själv.
Ha en bra dag:)


Flytt!

Nu bär det av. Nu äntligen flyttar jag. Det har dock uppstått vissa komplikationer i och med flytten. För det första är lägenheten liten, förrådet är litet och jag har massor med saker... Skulle behöva en trea för att få plats med alla mina saker:( Som tur är har Mikkiz erbjudit sig att låna min köksö och bytlåna databord med mig, tur är väl det annars hade det definitivt varit en katastrof. Jag var lite orolig för hur det skulle gå med städningen nu när jag är utan dammsugare, men till och med det har löst sig genom att det står en i mitt förråd som fungerar. Sådan tur kan endast jag ha, men och andra sidan så kan ju inte allt gå emot en. Kanske ska nämna att jag igår blev utslängd ur den lägenhet som jag bodde tidigare i, då jag och mitt ex. hade skilda meningar.
Nej nu ska jag gå å göra mig klar för det första lasset:)
Kram

Lägenhetssökande - med resultat!

Har nu äntligen hittat en liten etta åt mig själv:) Så nu blir det flytta av i helgen. Tråkigt nog så innebär det även mycket packande. Hade glömt bort hur otroligt tråkigt det är att packa ihop alla saker som man bör ha med sig. Känns som det aldrig tar slut med saker som ska packas ner, däremot känns det ständigt som kartongerna istället tar slut med jämna mellanrum. Är inte det ganska frustrerande eller vad?!

Nu när jag har hittat lägenhet så kvarstår endast två saker. Jag fortsätter med att söka jobb. Sen så letar jag även efter en bäddsoffa så jag har någonstans att sova och det sökandet är brådskande eftersom jag ska flytta om 2 dagar. Om någon har en snygg bäddsoffa som bara står så hör av dig!

Lägenhets sökandet...

Var igår och tittade på en lägenhet, men fick inte den, så nu ser ja mig om efter ettor... Finns en i Skogsbo som jag ska ringa på. Så min uppgift denna dag består i att söka ettor, tvätta samt att rensa lite nere i förrådet så jag får loss några kartonger som jag kan packa i. Har hittils packat sex kartonger, men det är ju inte så stressigt eftersom jag inte ens har en lägenhet för tillfället:(

Sen har jag en till uppgift åt mig själv idag. Söka jobb. Just nu verkar mitt liv gå ut på ett enda stort sökande. Kan inte förstå varför. Det blir väl så, när man är för impulsiv emellanåt:)

Vilken soppa!

Nu är det i alla fall helt klart. Jag ska flytta, för att citera min kära vän Madde K "Fredrika, är inte du stamkund hos adressändring." Det enda som nu saknas är en lägenhet, men i morgon ska jag åka och kolla på en så nu håller ja mina tummar på att den ska vara fin så att jag kan flytta snarast möjligt. Så kan ja ju avsluta med att citera kära Mikkiz "Det är inte lätt när det är skönt, men svårt när det går."
Ha det bäst

Morgon människa?

Alla som känner mig väl, vet tt jag inte går upp ur sängen tidigare än nödvändigt. Den här veckan så måste det ha slagit slint i huvudet på mig... Har inte gått upp efter nio någon dag den här veckan. Jag vaknade halv sex av mig själv i morse. Det är ytterst ovanligt! För att vara mig. Däremot så tycker jag att det egentligen är ganska skönt att gå upp tidigt och hinna med mycket mer under en dag. Jag kan ju inte sova bort mitt liv.

Nu ska jag bara prata klart med Mikkiz på msn innan jag lägger mig i badkaret. Det är så otroligt skönt, hoppas ni får en lika bra dag som mig:)

Meningen med livet?

Nu är jag i Söderfors, anledningen var från början att jag skulle fundera hur jag vill ha det om jag ska bo kvar med min sambo eller flytta ifrån honom. Fortfarande är det anledningen, men tråkigt nog har farmor blivit inlagd på akademiska sjukhuset i Upssala och ligger där och är dålig. Farfar och jag var in och hälsa på henne igår och ska göra samma sak idag. Det är så hemskt att se henne så dålig.
Ha d så bra alla andra:) Kram

RSS 2.0