Renoverings projekt?

Så där, nu har lilla Freddie gått och blivit hemmafru med, känns det som i alla fall. Har för första gången i mitt liv plockat rödvinbär utan att syftet med det är att göra en smulpaj, nu ska det bli saft. Egentligen var tanken att det skulle bli rödvinbärsgele, men eftersom jag hade glömt att införskaffa

en av de fem otroligt viktiga ingredienserna så får det bli morgondagens projekt.


För tillfället river lille Lars bort plattor från fasaden, snart klar och han har varit otroligt duktig. Snart är det bara resten kvar.



Dessa plattor har avlägsnats så snart är det dags för rivning av farstun. Sedan har vi för tillfället en provisorisk, livsfarlig trapp, bör väl tilläggas så ni inte tror att jag hoppar upp och ner för farstun. Fy vad mycket roligt folk kan hitta på.
Nu ska jag ut och förse mig med mer vinbär, så det blir någon gele. Kram kram.


Tur och tur?

Okej nu har jag funderat och skissat på ett inlägg under en längre tid, men har varken haft inspiration eller ork till att skriva ett. Nu har jag däremot tillbringat två eftermiddagar framför datorn, utan något synbart resultat. Hade som fundering att lägga ut lite bilder från helgen som var. Jag och Lars var då nere i Småland och gratulerade/firade hans mamma och hennes karl, eftersom de fyller 50 år i år. Jag tog en del kort med tanke på att jag skulle dela med mig av dessa här på bloggen. Tyvärr så är korten på den andra datorn så jag får lägga ut dem vid ett senare tillfälle. Däremot kan jag i alla fall säga att det var en mycket trevlig tillställning, med god mat och trevligt folk.

Idag har jag dessvärre haft en sämre dag. Det började med att kaffet kokade över för mig, så hela spisen på förskolan var full med kaffe, en timme efter det när jag stod och kokade mannagrynsgröt så kokade mjälken över för mig. Så inom en timme hade jag skurat spisen två gånger. Kan meddela att jag starkt övervägde att gå hem och lägga mig under täcket igen då.

I första stycket av detta inlägg så beskrev jag en positiv händelse i andra stycket något negativt, därför så är det väl inte mer än rätt att det tredje stycket ska bestå av något positivt. Det är nämligen så att i helgen får jag besök. På fredag eftermiddag kommer S och på lördag kommer min syster Sofie och pappa. Jag ska göra ett försök till att sammanställa någon form av lista över de föremål jag önskar de skulle kunna ta med sig upp. Om de orkar, men det får jag verkligen hoppas. Cykeln är just nu viktigast, efter skorna förstås.

Ska avsluta inlägget m att lägga upp en bild på lille L. Han är helt underbar! Blir lika glad varje morgon när jag vaknar och ser att han ligger bredvid mig. Varje gång jag ser han så är det som om mitt hjärta gör frivolter. Han är helt enkelt det bästa som finns!



RSS 2.0