Uppdatering av mitt liv som Freddie

Nu är lilla Freddie tillbaka, efter att jag har haft ett långt sommarlov från min blogg. Mycket har hänt sedan sist jag skrev, eller?


Detta är nytt:

Jag ser mig numera som icke rökare, dock har jag åtskilliga gånger under festliga sammanhang fallit för frestelsen, men dagen där på är jag inte ett dugg sugen på nikotin. Dessutom så luktar det förbaskat illa om cigarettrök!


Jag är numera sambo med en helt underbar karl. Allt känns hur bra som helst, dock så är det väldigt nytt, men jag är bara så glad!


Detta är saker jag har provat på för första gången, den senaste månaden:

Jag har provskjutit med hagelgevär. Träffade så fort L hade givit en korrekt beskrivning på hur jag skulle sikta. Det var fantastiskt roligt, längtar tills nästa gång jag får skjuta. Kan medge att L var lite nervös över vapenhanteringen min. Han trodde nog ett tag att jag skulle skjuta honom. Stackaren.


Jag har fångat en abborre samt en gädda för första gången i mitt liv. Tyvärr måste jag erkänna att det inte var jag som tog av dessa två från kroken, utan det var L. Det är helt obegripligt hur fula och äckliga gäddor är. Tvi, usch och fy för att pussa en fisk!


Nu kommer vi till det som nästintill är ofattbart, med tanke på att jag är uppväxt i villa, igår så klippte jag en gräsmatta för första gången i mitt liv. Hör och häpna nu, speciellt lilla mamma, jag startade gräsklipparen alldeles själv.


Detta är saker som är som det alltid har varit:

Jag spenderar fortfarande tid framför facebook, min livslina ut till omvärlden.


Jag skrattar fortfarande åt dåliga kattskämt. Detta är dock något som aldrig kommer att upphöra. Tyvärr!


Jag har kvar mitt körkort, mest tackvare att jag sällan kör, antar jag.


Jag begriper fortfarande inte Limamål när det talas för fort och för obegripligt.


Nu började det kanske spåra ur en aning. Den sista punkten kändes väldigt irrelevant och torftig.  På grund av det så tackar jag nu för mig och ska försöka bli en bättre skribent till nästa inlägg, som kommer inom en mycket snar framtid.

Kramar.


Nikotikotin

Hjälp! Nu har jag vandrat omkring här uppe i fjällvärlden i 3 dagar utan cigaretter. Jag är så duktig, en liten klapp på axeln. Det går hur bra som helst. Visst jag erkänner, skulle kunna mörda för att ta ett litet bloss, men är ändå relativt nöjd med hur lätt det går. Upptäckte igår när jag skulle somna att mina fingrar, för en gångs skull, inte luktade rök, liksom håret. Nu är det bara att överleva till helgen. Får se hur jag gör i helgen, men förmodligen hoppar jag cigaretter totalt, nu är jag ändå nikotinfri.

Börjar verkligen sakna min lilla dator nu, all min musik och sedan skulle jag vilja lägga in korten från mobilen på datorn och göra om bloggen en aning. Får bli om cirka två veckor, åker till Söderfors i mitten av nästa vecka därefter åker jag upp hit igen, det är bara fram och tillbaka. Ständigt. Nu ska jag göra mig redo för affären. Skriver kanske mer senare ikväll eller efter det att jag har bakat.

Kramar.

Någon som lär sin läxa?

Nu har lilla Freddie med sin gigantiskt, stora trut, genomfört en överenskommelse som går ut på att hon inte ska röka en endaste cigarett till. Hur har det gått då? Över förväntan. Det värsta är att det egentligen knappt är jobbigt, det enda som jag stör mig på är min oförmåga att fokusera just nu. Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Visst händer det att jag tänker på en cigarett, men nu har jag givit mig den på att jag inte ska röka. Undra varför jag sitter och skriver om just det för? Det är för att jag är så otroligt stolt över mig själv. Känns som jag endast svamlar, därför ska jag nu göra något vettigt av denna dag istället.
Ha en fantastisk dag! Kramar.

Underbara morgon

Vaknade upp 05.40, har vart otroligt frustrerande att sova i den värmen som för tilfället råder i de norra delarna Sverige. Är på ett strålande humör idag, skiner nästan lika mycket som solen själv. Sprudlande av energi har jag inlett denna morgon med, får hoppas att det håller i sig hela dagen. Allt känns så lätt och roligt när jag är på detta humör. Det känns bara underbart att leva. Ja, nu har jag ju skrivit lite i alla fall så du slipper vara orolig för mitt välbefinnande mor lilla, ska nu återgå till att vara social med lilla E.
Kramar

Ett gott skratt...

Så omöjligt det emellanåt kan vara att somna. Igår natt tog det mig fram till ca 03.30 att somna, detta resulterade i att jag inte steg upp ur sängen förrän 13.35 på tisdagen. Nu i natt har jag inte fått en blund, för i skrivande stund har jag endast varit vaken i ca 15 timmar, det är mindre vaken tid än vad jag är van vid. Det finns dock något positivt med det hela. Jag har lyckats finna lite roliga tidningsfel. Vad tycks om dessa?


Sydsvenska Dagbladet:
Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv.
(Fy f-n för att tvingas tillbringa 2 år i Eslöv!!)

21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.
(Kidnappning då eller?!)

Nordvästra Skånes Tidningar:
Mannen dog medan kvinnan avled.
(Skillnaden är...?!)

Örebrokuriren:
Gynekolog hittade knarkgömma.
(Var?!)

Svenska Dagbladet:
Färre gökar i södra Sverige.
(Hur vet man det...?)

Ingen av de omkomna hade livshotande skador.
(Istället dog de av...??)

Uppsala Nya Tidning:
Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.
(Tur att man inte är anställd där...)

Bergslagsposten:
Inga spår efter skidåkare.
(Skidflygning?)

Huset som brann ned till grunden, blev totalförstört.
(Helt säkert?)

Ölandsbladet:
Mindre poliser till Borgholm.
(Vad är maxlängden?)

Helsingborgs Dagblad:
Vi skriver alt dåligare.
(Det jör vi vel inte!)

Dagens Nyheter:
Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning.
(Inte undra på att bensinförbrukningen är låg...det är ju en diesel!!)

Expressen:
Svältdöd blir vardagsmat
(Då är det problemet löst!)

Dagens:
Lam pojke bortsprungen.
(Hur lam var han sa du?)

Aftonbladet:
Arbetslösa har rätt till dagisplats.
(Då är de ju sysselsatta åtminstone!)

Polisen grep torsk i Fiskhamnen.
(Med kastspö?)

Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld.
(Yeah right!)

Östersundsposten:
Krockade med älg på motorcykel.
(Hade älgen hjälm?)

Falköpings Tidning:
Kritik mot hur sökande sköts.
(Dog dom inte direkt?)

Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja.
(Finlandsfärjan klädde sig faktiskt utmanande!)


Hoppas att även ni fick er ett gott skratt.


RSS 2.0