Utgång!

Så, nu var det bestämt! Det blir utgång ikväll! Efter mycket velande så föll jag för förslaget att följa med ut på krogen. Jag och grabbarna grus sitter för tillfället och röker och dricker vin/öl och laddar för fullt för färden ner mot staden, där vi ska ta det lugnt som sjutton ikväll. Eller? Vi får väl se, fortsättning följer. 

Fredag!

Det känns helt underbart att den här arbetsveckan äntligen har tagit slut. Inte för att jag jobbar längre, så egentligen borde det inte spela mig någon roll, men det är helt fantastiskt att det är fredag. Nu vet jag att jag har åtminstone 48 timmar framför mig som jag kan tillbringa med min lilla älskling:) Helt otroligt!

Det här har i synnerhet varit en händelös dag, förutom under den lilla stund som jag blev uppslukad av boken som för tillfället ligger på mitt nattduksbord. "I cirkelns mitt" av Dan Brown. Den är hur bra som helst och nu ångrar jag mig djupt att jag inte har läst varken "Da Vinci koden" eller "Änglar och demoner", så nu blir det till att låna dessa två böcker! Helt seriöst är den otroligt bra, även om jag inte själv är någon forskare så förstår jag förklaringarna i boken utan svårigheter. Det är klart att det framkommer många nya ord för mig, men skulle jag vart forskare så skulle jag ha blivit irriterad om de inte hade förekommit, men som tur är reder Brown ut de svåra begreppen så att vi som inte är forskare förstår vad det handlar om. Jag rekommenderar varmt den boken, till alla, exlusive Daniel, du slipper!
Ha en bra helg!


Å nej!

Nu har jag åkt på världens dunder förkylning och till råga på allt har det dragit av 5000:- på min lön, för att jag sålde till en som var äldre än 90, tänkte väl inte jag på.
Just nu kan nog ingenting bli värre. Eller?

Ja e inte bitter.

Nu är det bestämt. Min käre far och Andreas (min svåger) kommer inte i helgen. Så nu känner jag mig inte längre lika lockad att följa med ut på krogen i helgen längre. Sen eftersom jag känner mig lite nere så kanske det kan vara bra om jag inte går ut i helgen. Det kan bli en dum kombination. Aldrig roligt att gå ut med någon som inte mår riktigt bra. De blir bara fulla och dryga. Visst, alla fulla är dryga, men inget är värre än en som är nere, full och dryg. Nej, jag vill inte vara den som alla tänker; "fy fan vad full och dryg hon var i helgen, vad skulle hon med och göra?!" Alternativet till det är att de tänker;" fy fan vad tråkig hon är, hon vill alltid vara hemma, vill aldrig följa med ut och ha roligt!"  Så nu står jag i valet och kvalet. Jag får hoppas att jag mår bättre till helgen eller blir sjuk på riktigt så blir det lättare för mig att avgöra då hur jag ska göra.

Så nu kan den ständigt optimistiska Freddie gå och lägga sig.
Ha det bäst!

En deppig dag.

Idag är en sådan dag som jag helst av allt skulle vilja lägga mig i sängen och dra täcket över mitt huvud. Jag känner mig ledsen i hela kroppen, trots att jag har skrattat mycket idag, så känner jag mig inte alls glad inuti. Längtar tills i helgen och håller mina tummar för att min kära far och min svåger kommer ner hit i helgen. Skulle vara fantastiskt roligt om de ville följa med ut på krogen med oss!

Ska snart laga mat, sen ska jag till Emelie och se hur det går för henne i hennes nya lägenhet.
Kram på er!
 

En "ren" dag.

Det här har nog vart den dag i mitt liv som hittills, har gått ut på att göra saker rena. Ganska tråkigt, jag har:
- Diskat. 3 gånger, det går ju åt porslin vid fika lunch och middag.
- Tvättat. 5 maskiner, ingen vill ju gå i skitiga kläder.
-Skurat. Golv, väggar och köksluckor. Bison, grannens hund, skvätte ner tomatsåsen över hela köket, då menar ja hela,  förutom taket.
- Duschat. Annars hade jag inte kunnat visa mig ute idag.
- Badat. Tre stycken skitungar, som dessutom blötte ner hela mig. Tack för den! 
Så imorgon önskar jag mig en dag där vatten inte är lika involverat i mitt liv som den här dagen har varit.

Pratade med en gammal kompis från Söderfors idag, Emelie. Känner mig fruktansvärt dum för att jag aldrig har ordentligt med tid för att prata med henne när hon är ute på msn. Jag börjar inse att det blir ett besök hos några gamla vänner nästa gång jag besöker Söderfors, har jag lättat mitt samvete i åtminstone ett halvår framåt.

Nej, nu ska jag vara lite social med Anders och Danne. Skriver en rad imorgon med.
Ha det så bra:)

Shopping!

Något som jag inte finner något större intresse för är att följa med andra och handla, men igår var det fantastiskt roligt, Vi gjorde ett besök på en av mina favorit affärer, IKEA i Västerås. Daniel skulle handla lite nya möbler, så idag har vi skruvat och det är alltid roligt. Jag som var bakfull och Tyra på fem år hjälptes åt med att skurva ihop Daniels nya tvbänk, fick skruva isär flera gånger, men nu duger den i alla fall.

GREVBÄCK Tv-bänk              RAMVIK Soffbord
Det tog mig och Tyra minst en timme att få ihop tvbänken och Daniel och Anders skruvade ihop soffbordet på max en halvtimme. Så nu måste jag handla lite möbler så jag får öva mer på att skruva ihop saker. Jag tror Anders skulle uppskatta det. Otroligt mycket, så länge det gäller ett nytt soffbord i alla fall.

På tal om saker jag behöver inhandla, så står nya skor högt upp på denna lista. Vart ute lite på tradera och tittat, har då bland annat hittat dessa skor.
USED LOOK WITH CHAINS BLACK HIGH HEELS ITALY STRL 39 ¤¤¤¤¤¤¤TUFFA SVARTA PLATÅ STÖVLAR 39¤¤¤¤¤¤¤helt nya stövlar strl 39 utrop 1:- !!NEW LIMITED!! MeGa sEXIga pArtY STÖVLAR!   40Skinnstövel från SixtySevenVITA Stövlar Äkta Läder Helt Nya

Jag tycker nog bäst om de stövlarna högst upp till höger. Det är svårt att välja, finns ju så många fina stövlar.
Vilket par av stövlarna, tyckte du var snyggast?

Barn - söta och rara?

Okej. Jag kan väl inleda med att jag i de allra flesta fall tycker att barn är söta och snälla. Visst ibland gnälliga, men är vi inte alla det lite då och då? Den största skillnaden är väl att vi har lärt oss att det inte är okej och gå och vara sur och skrika så fort man inte får som man vill. Det som jag kände mest att jag ville få ut av det här inlägget var att min kära soffa, som jag ska vara klar med imorgon har blivit utsatt för någon av våra kompisars barn. Jag har skarpa misstankar om vem, men jag lämnar det osagt. Den här söta varelsen har i alla fall roat sig med att dra ett kritstreck på ena dynan i soffan. Ett riktigt bus-streck, skulle man väl helt enkelt kunna säga. Ja, jag ska på bästa sätt försöka få bort det därifrån!
Ha det så bra. Nu ska jag gå och ta mig ett glas vin och spela lite Nitendo Wii och tänka på min kära soffa imorgon, när jag vaknar...

Ringar!

Satt ute på internet och letade efter fina förlovningsringar, hittade då dessa. Jag ska absolut ha en förlovningsring i vittguld och de ringar som röttguld finns naturligtvis att få i vittguld istället. Hur bra är inte det?
Info om Europa Exklusiv, Berlin2145:-/styck Info om Glaciär, 220-52915:-/styck

Visst är de fina? Fast den finaste ringen det är den som jag skulle vilja ha om jag gifter mig och den kostar där efter också, den kostar nämligen 23 725 kronor. Men visst är den värd det? Frågan är bara om jag skulle våga att ha på mig den till vardags. En sak vet jag i alla fall, jags kulle vara världens lyckligaste om jag fick den som vigselring. Så nu är det bara börja spara så jag har råd med den när jag gifter mig vid ca 30 års ålder!
Info om Europa Exklusiv, Reykjavik
Ha det så bra och trevlig helg på er!

Katastrof!

Katastrof nummer 1 är att jag inte har gjort något mer på soffan sedan jag skrev om det sist. Det som är mest frustrerande är att det är så lite kvar på den och att jag inte klarar av att plocka isär soffan själv så jag kan klä kanterna på stommen. Hade varit fantastiskt om jag kunde ha gjort det.

Katastrof nummer 2 är att jag saknar  mina kära vänner Madde, Sessan och Mari förfärligt mycket just nu. Det är bara tur att jag har mina vänner här som ställer upp för mig.

Katastrof nummer 3 är min dåliga planering. Jag har bjudit hit pappa och min systers kille (Andreas) hit på fest nästa helg. Då kommer det fram att det är då Mikkiz ska ha sin fest. Ja, ja det löser sig väl på något sätt.

Katastrof nummer 4 är att Mari ska ha fest, och jag kan inte åka! Jag har inte råd att åka själv och tydligen kan inte Madde eller Sessan heller åka då. Så det kommer dröja länge innan jag ser min kära Mari uppe i Östersund :(

Katastrof nummer 5 är att det är fredag och för en gångs skull är jag otroligt sugen på att gå ut på krogen, men har fortfarande inga pengar.

Varför inte fortsätta?

När jag nu (äntligen) har lärt mig lägga in youtube klipp på bloggen så kan jag lika bra fortsätta. Jag bara älskar den här låten, framför allt för att den påminner mig om mina underbara vänner Madde och Sessan.



Tyvärr så är det ju bara låten. Det är det viktigaste och den här låten ligger här tillägnad Madde och Sessan för att ni är så underbara kompisar och jag älskar er!!!!

Tycka vad ...

Tycka vad man vill om idol, men det är roligt att kolla på uttagningen. Att se de som gör bort sig och inte kan förstå det, sen finns det så klart de som gör att man ryser när man hör dem, just därför att de är så bra! Av det jag har sett hittils har jag två favoriter, då kanske det ska tilläggas att jag bara har sett delar av reprisen på söndag och lite på youtube, eftersom jag jobbar hela dagar.


Dessa två är så grymt bra, enligt mig. Kommer de att släppa någon skiva så kommer jag att definitivt köpa den:) Sedan finns det ju dem som totalt verkar sakna självinsikt! Exempelvis den här:
Okej finns mycket värre, men det här var så pinsamt att jag gömde mig under täcket. Nä nu ska jag gå och sova så jag orkar méd en arbetsdag imorgon med. Ha det så bra;)

Otroligt bra

Nu har Anders och jag hjälpts åt med en del av soffstommen, så nu börjar det se riktigt bra ut. Nu är det absolut inte mycket kvar att göra på soffan.


Jag blir bara mer och mer nöjd med min lilla soffa.
Igår hade jag besök av mina kära vän Mikaela.


Undrar om hon smått börjar bli kär? Det ser så ut i alla fall, men det tar nog några veckor till innan hon vågar erkänna det! Men jag tycker om dig i alla fall gumman:)

Nästan klar!

Nu är alla kuddarna i soffan färdigsydda! Så det jag har kvar nu är att klä om själva stommen, men till det krävs det att jag får min älskade Anders hjälp. Jag vet inte riktigt än hur jag får bort sidorna på soffan. Det löser sig nog. Jag bara längtar tills den är helt klar. Jag är dock inte hundra procentigt nöjd med den, men eftersom jag inte har sytt på symaskin på sju år så känns det bra i alla fall, det duger.
 

Det som känns allra bäst är att jag inom en snar framtid slipper se det där gräsliga plyshtyget, eller hur man nu stavar det. Gräsligt är det i alla fall. Usch! Jag förstår knappt längre hur jag har lyckats med att stå ut med det fula tyget i nästa två år snart. Helt obegripligt!

En underbar dag

Dagen började egentligen på ett sätt som beror på gårdagen. Jag var och storhandlade på Willys igår och köpte då bland annat franska (bröd) som jag kunde äta till frukost, samt ost för att ha på den rostade mackan. Varför jag var sugen på det beror nog främst på att jag fick det hos pappa i söndags när jag åt frukost hos honom. Egentligen hör inte det hit. Alla kan vi vara överens om att det underlättar att äta rostat bröd till frukost om man HAR en brödrost, men lilla Freddie kom på det först efter att hon hade kommit hem. JAG HAR INGEN BRÖDROST. Då började min hjärna gå på högvarv och jag kom på att jag kunde ta mitt bröd och ost och gå å äta frukost hos Mikkiz, hon HAR en brödrost! Så det var så den här dagen började, efter en dusch och så. Sedan skulle Mikkiz fara och jag fick med mig hennes yngsta dotter Agnes hem som inte ville följa med hennes mamma, syster och mormor till Borlänge för att shoppa, Så jag och Agnes gjorde något betydligt roligare! Vi plattade vårt i normala fall lockiga hår, den enes mer lockigare än den andres. Så här blev resultatet.


Sedan fick jag för mig senare nu i kväll, att jag skulle prova hur jag skulle se ut med långt hår. resultatet av detta ser du här.


Vad tycker ni? Min sambo ansåg att jag inte skulle ha så lååångt hår. Fast jag skulle klart kunna tänka mig ha det längre än vad jag har nu:)

Jag är så kass!

Ja rubriken säger allt. Tänkte att jag skulle skrova att jag har vart helt kass på att skriva, detta beror främst på att jag jobbat mycket och när jag inte gör det så har jag ett litet projekt som går ut på att klä om min och Anders grymt fula soffa. Jag skrev rubriken när jag pratade med mamma för en och en halv timme sedan, nu var jag på väg att gå och lägga mig och såg då att jag fortfarande inte hade kommit längre än till rubriken. Alltså en sammanfattning innan sängen. Jag är kass!

RSS 2.0