Jösses!

Nu har lilla Freddie hamnat i Mora. Hittar hur bra som helst här. Eller rättare sagt, inte alls. Det fungerar hur bra som helst för oss. Allt började när vi åkte hit så skulle vår chef ringa och berätta vart vi skulle sova, klockan nio när han ringde var det fortfarande inte klart. Tio hade vi ankommit till Mora och då ringer han igen, efter stor möa hittade vi på hotellet som han hade sagt. Däremot fanns det inget rum bokat där åt oss. Efter mycket om och men hittar vi på det rätta stället och upptäcker att vi ska sova i en sovsal där det står 5 våningssängar. Jag tror Emma aldrig har längtat hem så mycket som då. Så vi åkte och köpte vin för att trösta oss själva.

Idag vaknade jag upp och såg att det var en regnigdag, tänkte att ett par långa jeans skulle vara det ultimata. Jag börjar leta i min väska alltmer febrilt. Vart är jeansen? Var är de tre par som jag tog fram och packade i? Inte i väskan! Inte i bilen! Dem måste vara hemma. Det är katastrof!!!!

Så den här dagen får jag gå i pirat byxor och sälja som bara den så att jag slipper regnet:)

Vilken vecka!

Nu har jag inte skrivit på länge. Har jobbat för fullt och skrattat ännu mer. Hela den här veckan har jag och Emma vart i Sala och jobba, men imorgon bär det av till Örebro, där vi ska jobba en vecka, det kommer att bli sjukt roligt! Först av allt ska vi börja med att äta middag med chefen å ytterligare en som arbetar på företaget. Detta kommer ske i kväll på en restaurang i Borlänge.

Var ut på krogen för första gången på hur länge som helst! Precis innan vi skulle gå därifrån så träffade jag på min kära Maria, jösses va kul det var! Har saknat henne hur mycket som helst. Fick en liten utskällning för att jag har tagit studieuppehåll, men tycker om henne ändå:)

Äntligen!

Idag kommer äntligen Mikkiz och hennes sötnosar, Felicia och Agnes och hälsar på. Det ska bli grymt roligt.


Det var länge sedan jag träffade dem nu, men fick på ryktesvägar höra att Agnes tänkte ta med hennes säng när hon skulle till mig. Nog för att jag tycker om henne, men lite lugn vill även jag ha ibland. Jag är inte den som frivilligt kliver ur sängen klockan 6 på morgonen, det ska gudarna veta. Hoppas dem kommer snart. Sen vill jag även att Anders kommer hem, för nu är jag så hungrig att jag knappt vet vad jag heter och han skulle åka och handla ingredienserna till dagens lunch. Spagetti och köttfärssås!! Mums!!

Så där!

Nu har jag lagt ned åtskilliga timmar för att jag ska kunna vara någorlunda nöjd med min blogg. Genom att ha googlat efter lite tips så är det här det mest godkända resultatet efter den här dagen. Bara för det, så har jag inte givit upp hoppet att få min sida att se ännu bättre ut. But so far so good! Man kan ju inte va nöjd med allt!

Å neej!

                                                                  
http://mj.barczyk.se/blog/wp-content/uploads/2006/02/cats/110.jpg

Det är så här jag skulle vilja må idag. Vara jätte glad och pigg och dessutom slå mitt rekord i försäljning,
                                                            
http://www.flosimage.com/puke.jpg

                                                              Istället mår jag så här:(

Fy bubblan, va drygt det är. Går runt här i min lägenhet och mår ständigt illa. Det är fredag! Sista arbetsdagen på veckan, men nej då ska man gärna ligga hemma och spy. Fy farao! Finns inget värre! Åååå nu har alla mina storslagna planer inför helgen gått förlorade. Eller vilka? Det enda som öär inbokad är lite fika hos Mikkiz, mat hos Emelie och sedan hade jag velat gått på Diggelo, men den tanken hade jag redan övergivit. Det enda som är positivt är att jag inte sitter på ett plan till Magaluf just nu, vilket mina små älsklingar, Madde och Madde gör.

Adoptera!!!!


Genom att adoptera denna droppe och placera den på din hemsida/blogg,
så visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord.

Droppen är en symbol för alla tårar som fälls jorden runt av barn som lider i sin ensamhet ...



Gör som jag, adoptera!!!
Tag med droppen !!


14.08.08

                                                                  http://www.galet.se/bilder/roliga_bilder/trott-lejon.jpg
Detta är hur ja känner mig idag. Trött som jag vet inte vad. Lovade Anders att gå upp före nio, men liksom igår vaknade jag av att Danne (grannen ovanpå) knackade på dörren. Vilket dåligt samvete jag får. Jag sover bort halva min fritid, bara det känns ju helt för djävligt.

Något som dock får mig på mycket bättre humör, en grå dag som denna är att min Mikkiz flyttar hem till Krylbo imorgon. Jösses vad jag har saknat henne och våra kaffe stunder sju på morgonen. Jag vet vem går hem till någon sju på morgonen för att dricka kaffe? Jag gör det, för min hund behöver rastas och hennes barn vaknar vid sex i alla fall det yngsta. Vilket öde att behöva stiga upp sex varje morgon oavsett vad man ska göra resten av dagen...


Nej nu ska jag ta mig i kragen och besöka  min dusch så inte de blivande kunderna dör när jag kommer och besöker dem.



Detta är livet

                                            http://hbkurs.gymnasium.sundsvall.se/HB_05_Hnk_kvallswebb/be86joer/CSS/Uppgift2/hamburgare.jpeg
Jösses vilken tur jag hade idag! Min grannes familj var bortresta, till Tierp. Då kom han på en underbar idé, att jag och Anders också skulle beställa hamburgare.

Är det inte så otroligt skönt att slippa laga i ordning mat. Någongång ibland. Visst kan jag emellertid tycka att det är väldigt roligt att laga mat, men vardagsmat dag ut å dag in, nej usch! Av mig blir det ingen hemma fru. Jag kommer aldrig att stå med ett förkläde på mig och ha maten dukad och klar tills min sambo kommer hem. Okej där ljög jag lite, det har faktiskt hänt ett flertal gånger, men det beror framför allt på att jag är hungrig och vet hur skönt det är när maten står på bordet när jag kommer hem efter en hård arbetsdag. Nu har jag fått en så lyckad lott att jag slipper laga middagen i alla fal, eftersom jag slutar jobba 21, varje kväll :)



Ny dag och nya möjligheter II

Jösses. Tänk att jag verkligen skrev så. I dagens tidigare inlägg skrev jag om att jag skulle ta en kaffe på stan med de två nya medarbterna. Det var väldigt roligt, faktiskt. Jag frågade Emma, som tjejen heter hur gammal hon var, 26 år hon har två söner på 6 och 3 år. Det blev nästan som en chock för mig, jag som trodde hon var i min ålder, 23-24 år. Så hon ställde samma fråga till mig och jag svarade ärligt att jag blir 23 i år. Nu kom chock nummer 2!!! Hon trodde jag var 26- 27 år!!! Jösses! Jag som känner mig som 20! Detta ledde naturligtvis till lite ålders nojja, så ja ringde min älskade vän Mikkiz och frågade hur gammal hon skulle tro att jag var om hon inte kände mig. Samma svar där, äldre än hennes 26 år och då inte lika mycket på utseendet, utan mest hur jag är.

Detta kan inte vara sant. Här sitter jag, 22 år inne på det 23:e och tycker att jag är hur barnslig som helst och fråga mina vänner de vet hur jag kan flumma ur. 26/27 år? Jag vet inte vad möjligheterna ur den här dagen kom ifrån, men nu har jag i alla fall fått ålders nojja, men troligtvis sover jag bort den tills imorgon. Just nu känns det som jag har legat i koma i 5 år och vaknat upp och har missat 5år av mitt liv. Vilket scenarium, det önskar jag inte ens min värsta fiende! Eller? Nej, verkligen inte, så elak är jag inte.

Jag och Mikkiz, korten är tagna samma datum... Kan inte förstå hur någon skulle kunna få för sig att jag var 26, men som sagt, det berodde ju inte mest på utseendet ;)

En ny dag - nya möjligheter

Varför var jag nervös igår för. Det ordnade sig ju trots allt.  Inte för att jag sålde något när de två nya gick med mig, men det blev trots allt en lyckad dag i alla fall. Ska i väg och ta en kopp kaffe med dem nu, tänkte möta upp dem vid Plushuset om ca 30 minuter, är lite nyfiken hur det gick för dem när de jobbade själva de sista 5 timmarna igår, sen är det ju aldrig fel med en kopp kaffe innan man börjar jobba:)

Välkommen till min nya blogg!

Nu är det dags för mig att ta tag i mitt bloggande, därför har jag beslutat mig för att skaffa en ny blogg. Here it is! Just i skrivande stund är jag hur nervös som helst. Ska idag för första gången ha två nya säljare med mig på jobbet för att visa hur det går till. För er som inte vet kan jag förklara att jag jobbar med att sälja Telefon abonnemang. Detta har gått relativt bra för mig, så nu ska jag alltså få ha med mig två nya, efter att ha jobbat med detta i drygt 4 veckor. Jag är så nervös så jag tror att jag kan bralla på mig. Okej inte riktigt så farligt är det, men ändå. Ska möta uppp dem om en timme, så jag får återkomma med detaljer därifrån sedan, hur det gick med allt. Nu återgår jag till mitt vanligaste uttryck om mig själv när jag ska ut och jobba; fegis!

RSS 2.0