Den som inga byxor har...

Nu är det så enkelt att jag två dagar i rad har suttit och skrivit ett blogginlägg, men ingen av de två gångerna har fått inläggen publicerade. Nej, det är inte datorn det är fel på. Det är mig. Jag har inte haft tid att skriva klart helt enkelt. Jag befinner mig nu på min hemort och har ständig sysselsättning. Härligt! Har badat två dagar i rad nu och idag bär det av till Rullsand. Jippi! Ska bli så otroligt skönt att bara ligga och ta det lugnt på en strand. vad ska jag då ha med mig för en dag på stranden?

* Bok, så jag kan ligga och sola.
* Boll, så det blir lite roligare att vara i vattnet.
* Bröd och sallad, mat måste man ju ha.

jag ska ju självklart ha badkläder och sådant med mig också, men det är ju mer en självklarhet. Sedan är den stora frågan, vad kommer lilla Freddie att glömma? Jag var otroligt duktig igår efter fotbollsträningen, skulle duscha hemma hos syster min i halvtid på matchen mellan Serbien - Sverige (1-3), när jag väl är ren och ska till att ta på mig byxor oh tröja inser jag till min stora fasa att jag har glömt mina kläder nere i omklädningsrummet på idrottsplatsen. Grattis Freddie! Jag är talanglös. Ett sant konstaterande när det gäller att minnas saker. 

Nu ska jag gör mig i ordning och se om jag hinner med gubbarna på promenaden runt denna lilla ort. Hoppas ni får en lika härlig och solig dag som mig. Kramar.

Vad ska man säga?

Denna gång har jag icke som avsikt att påpeka hur dålig jag är på att uppdatera min blogg. Anledningen till det är att det hjälper föga, uppenbarligen. Däremot tänkte jag förmedla det fantastiska budskapet, till en del av mina vänner, att jag nu har påbörjat packningen inför sommarens flytt hemåt. Dock är det mycket roligt som ska hinnas med innan dess. Idag har jag varit och fyllt på mitt förråd så jag klarar av de två närmsta helgernas torka, sedan så har jag varit hos E och fått mig lite kaffe. Detta var ju visserligen helt oväsentligt, men ändå. Imorgon så bär det av en mil ut i skogen, alltså jag ska besöka de djupare delarna av skogarna här uppe, men det blir ju aldrig roligare än vad man gör det till. Får hoppas att de blir bra med vätskestationer så jag tar mig fram och tillbaka.

Detta var nattens dravel, får se om jag orkar skriva några rader imorgon mellan alla måsten.

Godnatt och kram på er.

Vemodigt

Så var den här dagen över, så även detta läsår. Usch så hemskt det känns, eller ett bättre adjektiv för att beskriva känslan är nog tråkigt. För mig är det alltid sorgligt att lämna ett ställe och en barngrupp, det som gör att detta inte känns dock lika jobbigt beror på att jag kommer att återse dem till hösten, men då kommer jag att arbeta inne på förskolan istället för på skolan. Trots att det har kännts lite trist idag, så har dagen varit helt underbar! Eleverna var fantastiska på att sjunga, samt att springa ut ur kyrkan. Efter kyrkan så serverades det fika, därefter så tittade vi även på lite bilder från den klassresa 5-6:an gjorde till London. När även detta hade avhandlats så for alla hemåt för att göra sig redo för den årliga brännbollsturneringen, som visade sig att vara väldigt underhållande. Var nog länge sedan jag skrattade så mycket. Ett brännbollsträ flög några meter in i banan, som tur var så missade det de barn som befann sig på planen. Sedan blev en i princip nedskjuten av en extremt hård boll. Tur att hon överlevde! Sedan var det en massa andra roliga saker som inträffade, men dessvärre svårare att skriva ner så att ni kan förstå hur roligt det var. Tävlingsmänniska som jag är måste jag ju även berätta att laget som jag var med vann! Så skönt! Nu ska jag dock börja göra mig färdig för sängen, imorgon är det en ny dag som ska genomföras. Kanske ska jag även börja fundera över vad jag och min kära kollega ska hitta på som underhållning imorgon kväll. Ideér mottages varmt. Ha det bäst! Kramar

Lite dravel

Kalla mig snål eller vad du nu vill kalla mig, men är det rimligt att en plastpåse som du köper på affären kostar 3 kronor? Jag säger som vanligast åt kassapersonalen att kasta mitt kvitto, men tydligen hade jag glömt bort att säga det i mitten av förra veckan. Så när jag ändå hade kvittot i min hand kunde jag likväl ögna igenom det. Döm om min förvåning när jag såg att en kasse som jag är van att betala 1.50 kronor för kostade 3 kronor, dessutom stod det fint på den tack för att du värnar om miljön. Förvisso 3 kronor för en god sak, men ändå det är helt obegripligt. Tänker direkt på Svenne Rubins låt "Folköl och dunka-dunka", texten överens stämmer så bra. Allt blir verkligen bara dyrare och dyrare.


Har som vanligt vart ute och tagit mig en promenad idag. Gick en mil oavbrutet idag, i en och en halv kilometer hade jag sällskap via telefon, sedan gick jag med hörlurar och var nästintill arg och verkligen tog i när jag gick i drygt fem kilometer, sedan började jag att må lite bättre, för att de sista två och en halv kilometrarna gå och dansa mig fram. I takt till musiken, så klart. När jag sedan kom hem så började jag direkt med att tillaga dagens måltid, när maten i princip var färdig, insåg jag att det rykte rejält ifrån stekpannan, hann bara tänka tanken vilken tur att jag inte har brandalarm, innan det brandlarm jag inte visste fanns gick igång. Grattis Freddie, du har lyckats!


Nu ska jag ta och bädda ner mig under täcket och se till att vakna i tid imorgon så att jag hinner med en morgon promenad. Det hjälper mig faktiskt väldigt mycket just nu, mår så otroligt bra av det och allt känns lite lättare. Ha det bra, kramar.


RSS 2.0