You have a bad day

Ibland kan man få en känsla av att hela marken rycks bort under ens fötter. All trygghet och stabilitet bara försvinner bort på en bråkdelssekund. Hur man än försöker klamra sig fast, så kommer det ändå inte vara samma grund som man står på, när man väl har kämpat sig upp för kanten. Den delen har ju rasat bort. Finns inte mera. Det är alltså bara att börja bygga på en ny grund, göra den mer stabil än den förra. Göra den grunden mer säker. Framför allt, se till att den inte kan rasa av samma anledning som den förra. Det handlar om att foga, så det inte uppstår sprickor lika lätt. Det handlar om att göra sig själv och grunden till något stabilt, något som man kan förlita sig på. Det handlar om att kämpa. Det handlar om att överleva. Det handlar om att våga lita. Lita på sig själv och på att grunden håller.


Har i alla fall gjort något som var roligt idag. Gått i affärer med Mikkiz. Tänk så bra man kan må av att prova lite kläder.  Inte för att jag har råd att köpa dem, men det är roligt att se hur kläderna passar. Som tur är provar jag bara kläder jag tycker om, men inte skulle köpa även om jag hade pengar, då skulle jag ju bara bli deprimerad över att jag inte har råd med de där fina kläderna. Klänningen jag provade idag tyckte jag var riktigt söt, men ni kommer aldrig få se mig i den, mer än på kort. Det är inte riktigt min stil.


Kanske inte den snyggaste klänningen. Dessutom skulle ja nog ha tagit av mig strumporna innan jag fotograferade, men den fick mig på bra humör för en stund åtminstone.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback